8.7. WaterpikUsporedi artikle (0)


AT-50 Waterpik Nano-Sonic četkica

Novu Nano-Sonic AT-50 ultrazvučnu četkicu za zube odlikuje ergonomski dizajn drške te 16 000 nježnih pokreta vlakana u minuti. Njezin jedinstveni uzorak mekih i na vrhu zaobljenih vlakana, učinkovito uklanja naslage sa teško dostupnih mjesta. Prednosti korištenja:- Nježno i učinkovito uklanjan..

SR-3000 Sensonic Professional Plus četkica

Vrhunska ultrazvučna tehnologija čini njena vlakna i do 25% bržima prilikom četkanja u usporedbi sa ostalim renomiranim brendovima. Nova klinička istraživanja potvrđuju kako je Sensonic Professional Plus 29% učinkovitiji u otklanjanju plaka i 26% efektivniji u poboljšanju zdravlja desni.Napr..

WP 861 Waterpik Complete Care 5.0

WP-861 Waterpik Complete Care 5.0 komplet spaja vrhunsku tehnologiju oralnog tuša i ultrazvučne četkice u jedinstven proizvod. Sada sve vaše potrebe četkanja i ispiranja mogu biti zadovoljene samo jednim uređajem, što zahtjeva manje prostora i manje utičnica za struju. WP-861 Waterpik Complete Care ..

WP-100 Waterpik Ultra oralni tuš

Waterpik® Ultra oralni tuš lakša je i učinkovitija alternativa zubnom koncu.  Kompaktno dizajniran, ovaj Waterpik®  Ultra oralni tuš uklanja bakterije duboko između zuba i ispod linije desni za bolje oralno zdravlje. Posjeduje napredni sistem za kontrolu kontrolu pritiska s 10 postavki, ti..

WP-250 Waterpik Nano

Waterpik Nano WP 250 kompaktni oralni tuš. Dolazi s dva nastavka, standardni i PlaqeSeeker® koji je posebno oblikovan za pacijente s implantatima, krunicama i mostovima. Mogućnost 3 postavki jačine tlaka i kapacitetom spremnika do 60 sekundi rada. Spremnik također služi kao poklopac prilikom..

WP-260 Waterpik Nano Kids

Waterpik Nano KIDS WP-260 model prilagođen djeci uzrasta od 6+. Mali i jednostavan dizajn koji omogućuje jednostavno i lako čišćenje zuba tušem. Savršen za djecu koja imaju ortodontske aparate ili probleme sa zubima. Uređaj se isporučuje s dva nastvaka, standardnim i ortodonstkim nastavakom...

WP-300 Waterpik Nano Travel

Inovativan i praktičan novi Waterpik oralni tuš za dom i putovanja. Waterpik oralni tuš s četiri različita nastvaka ukloniti će 99,9% plaka te je dvostruko učinkovitiji od zubnog konca i puno jednostavniji za korištenje. Waterpik Nano Travel WP 300 kompaktan oralni tuš koji se isporučuje s č..

WP-450 Waterpik Cordless bežični oralni tuš

Waterpik® Plus bežični oralni tuš - WP 450, snažno uklanja plaka i bakterije između zuba i ispod linije desni. Bežični oralni tuše ima dvostruki sustav kontrole pritiska vode koji pruža nježno i duboko čišćenje, četiri jedinstvena nastavka koji čiste na specijalizirane načine. Moderan dizajn te flek..

WP-70 Waterpik Classic oralni tuš

Waterpik Classic oralni tuš pruža ravnotežu između performansi i pristupačne cijene sa tradicionalnim klasičnim dizajnom. Lakše i učinkovitije nego čišćenje zubnim koncem, Waterpik® Classic oralni tuš snažno uklanja plak i bekterije između zuba i ispod linije desni. Mogućnost šest postavki pritiska ..

WP-700 Waterpik Nano 2-in-1 Combo

Waterpik-ov novi uređaj 2 u 1, kombinira oralni tuš i ultrazvučnu čekicu u jedan kompaktni uređaj idealnih dimenzija za mala kupatila. Waterpik WP 700 nježno i učinkovito uklanja plak između zuba i ispod linije desni. Klinički dokazana učinkovitost u smanjenju plaka, gingivitisa i bolesti de..

Prikazano 1 do 10 od 10 (1 stranica)